6980854542, 6944964913 Αλεξανδρούπολη
hero image
 
 
 
     
     
  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ | Αποφράξεις Αλεξανδρούπολη - Εκκενώσεις Βόθρων - Μεταφορές Λυμάτων & Άντληση Υδάτων Αλεξανδρούπολη 


Τα συχνότερα αίτια δημιουργίας φραγμών στους σωλήνες, είναι συνήθως κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών. Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή πλημμυρίζοντας έτσι τους χώρους. Επίσης είναι πιθανό να δημιουργήσουν ρωγμές στις σωληνώσεις και έτσι, να διαφεύγουν τα καθαρά ή ακόμα και τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά χώρο.

Η επιχείρησή μας “ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, είναι σε θέση να αναλάβει με εγγυημένη ταχύτητα και αποτελέσματα, παντός είδους αποφράξεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Αποφράξεις Φρεατίων & Σωλήνων
  Αποφράξεις Αποχετεύσεων
  Αποφράξεις Νεροχυτών & Λεκανών
  Διαρροές
 
καθώς και κάθε είδους απόφραξη, ανεξαρτήτου μεγέθους σωλήνα και πολυπλοκότητας εγκατάστασης.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας για τις αποφράξεις σας και αποκτήστε την αίσθηση της ασφάλειας και της ηρεμίας που αξίζετε στον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δε χρειάζεται λοιπόν να περιμένετε μέχρι να δημιουργηθεί κάποια υπερχείλιση!
Εάν διαπιστώσετε ότι οι σωληνώσεις του κτιρίου σας έχουν βουλώσει πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και άμεσα η έμπειρη ομάδα μας θα είναι κοντά σας για να σας προσφέρει εγγυημένες λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

αποτελούμενο από σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα για να επιλύσουμε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
 
     
     
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου και αν βρίσκεστε στην Αλεξανδρούπολη.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6980854542, 6944964913