6980854542, 6944964913 Αλεξανδρούπολη
hero image
 
 
 
     
     
  ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ
Αποφράξεις Αλεξανδρούπολη - Εκκενώσεις Βόθρων - Μεταφορές Λυμάτων & Άντληση Υδάτων Αλεξανδρούπολη 


Για περισσότερα από 40 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ”, δραστηριοποιείται στο χώρο τον αποφράξεων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αλεξανδρούπολη.

Έχοντας ενταθεί στην ομάδα και η 3η γενιά και διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με τις βέλτιστες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

 
  αναλαμβάνουμε αποφράξεις, εκκενώσεις βόθρων, μεταφορές λυμάτων και αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αλεξανδρούπολη, επιδιόκοντας πάντα την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση σας, άμεσα, υπεύθυνα, με συνέπεια, οικονομικά και με σεβασμό προς το περιβάλλον. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ανταπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε σχετική εργασία αλλά και για να σας προτείνει την ιδανική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον βόθρο ή την αποχέτευση του κτιρίου σας.

Στόχος μας είναι αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
Κατανοούμε πως οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή, γι' αυτό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα προβλήματά σας, χωρίς καθυστερήσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6980854542, 6944964913