6980854542, 6944964913 Αλεξανδρούπολη
hero image
 
 
 
     
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ & ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ
ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ | Αποφράξεις Αλεξανδρούπολη - Εκκενώσεις Βόθρων - Μεταφορές Λυμάτων & Άντληση Υδάτων Αλεξανδρούπολη 


Η επιχείρησή μας “ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, ειδικεύεται στη μεταφορά λυμάτων και την άντληση υδάτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων σας.

Με την εμπειρία και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε την ασφαλή, γρήγορη και οικολογικά υπεύθυνη αντιμετώπιση των λυμάτων σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ
 
 
Είμαστε εξοπλισμένοι με ειδικά οχήματα για τη μεταφορά υγρών αποβλήτων από οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους σε όλη την Αλεξανδρούπολη και παράχουμε άμεση, ασφαλή και σωστή μεταφορά λυμάτων. 
 
 
   
     
  ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ
 
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων σε περιπτώσεις πλημμύρας και όχι μόνο. Πραγματοποιούμε άντληση καθαρών και ακαθάρτων υδάτων από οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αλεξανδρούπολη. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

άμεση λύση σε θέματα μεταφοράς λυμάτων και προβλήματα άντλησης υδάτων με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 
     
     
 
ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Εάν χρειάζεστε επαγγελματική και αξιόπιστη μεταφορά λυμάτων ή άντληση υδάτων, εμπιστευτείτε μας για την ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων σας. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6980854542, 6944964913