6980854542, 6944964913 Αλεξανδρούπολη
hero image
 
 
 
     
     
  ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ
ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ | Αποφράξεις Αλεξανδρούπολη - Εκκενώσεις Βόθρων - Μεταφορές Λυμάτων & Άντληση Υδάτων Αλεξανδρούπολη 


Η εκκένωση βόθρων - το άδειασμα βόθρων είναι μια δύσκολη υπόθεση και πολλές φορές μπορεί να γίνει πολύπλοκη. Η επιχείρησή μας “ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, ειδικεύεται στις εκκενώσεις βόθρων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των αποβλήτων σας. 

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, έχουμε καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες και επαγγελματικές επιχειρήσεις στον χώρο, που μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο άδειασμα ακόμα και του πιο δύσκολου βόθρου. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Διαθέτοντας σύγχρονα βυτιοφόρα, ισχυρές αντλίες και όλα τα απαραίτητα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε εκκενώσεις βόθρων σε:
 
 
  Μονοκατοικίες
  Επιχειρήσεις
  Ξενοδοχεία
  Καφετέριες - Εστιατόρια
  Καταστήματα κ.α.
 
Κατανοούμε πως η εκκένωση βοθρων είναι ευαίσθητη διαδικασία που απαιτεί προσοχή και τεχνογνωσία! Η ομάδα μας είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη για να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ

του βόθρου σας γίνεται αθόρυβα, έχοντας ως σημαντικό μέλημά μας την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας που διέπουν αυτήν την διαδικασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντα χώρου καθαρού και χωρίς ζημιές.
 
     
     
 
ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ

επιχείρηση για την εκκένωση του βόθρου σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και καθημερινά προσπαθούμε για την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6980854542, 6944964913